Aanmelden

Ieder jaar vindt een open dag plaats voor mogelijk nieuwe leerlingen. Dat gebeurt dit jaar op 21 februari 2018. U kunt dan een kijkje nemen in de school en u krijgt informatie over de school.
Door het jaar heen is kennismaken en aanmelden ook altijd mogelijk. U krijgt dan een rondleiding door de school. Bel gerust om een afspraak te maken.

Kiest u voor de Rehoboth, dan moet een inschrijfformulier ingevuld worden. Na inschrijving ontvangen de ouders schriftelijk bericht over de plaatsing. Ongeveer twee maanden voordat het kind vier jaar wordt, ontvangen de ouders een brief waarin zij worden uitgenodigd voor een intakegesprek.
Voordat een kleuter bij ons op school komt, mag hij/zij eerst wennen. Op de eerste dag dat het kind komt wennen leveren de ouders een ‘intake-formulier’ in. Op school hebben we zo direct een beeld van het kind en op deze manier kunnen bijzonderheden over het kind ons niet ontgaan.

Het wennen is mogelijk op iedere dinsdagmorgen en donderdagmiddag, vanaf vijf weken voor de vierde verjaardag van het kind. Na deze wenperiode kan het kind iedere dag op school komen, maar in overleg met de ouders kan afgesproken worden om het kind in het begin van zijn of haar schoolloopbaan alleen ’s morgens te laten komen.