Het schoolgebouw

Groepslokalen
Onze school heeft negen klaslokalen, waarvan acht lokalen door de groepen worden gebruikt.
Het negende lokaal wordt gebruikt voor allerlei schoolzaken, zoals de Klimopgroep, het overblijven en het geven van lessen in kleine groepjes.

Speellokaal
In dit lokaal worden de gym- en spellessen van de groepen 1-2 gegeven. Tevens zijn hier spellessen wanneer de kleuters door regen niet naar buiten kunnen gaan. Incidenteel maken ook de andere groepen gebruik van dit lokaal. Indien het weer het niet toelaat naar buiten te gaan, gebruikt ook de overblijfgroep deze ruimte om de leerlingen even te laten spelen tijdens de middagpauze.

Bibliotheek
De school beschikt over een kleine bibliotheek. Met de komst van internet is het gebruik van de boeken afgenomen. In de middenbouw wordt het documentatiecentrum nog veelvuldig gebruikt voor werkstukken en spreekbeurten.

Computerfaciliteiten
De school heeft 40 computers die met elkaar verbonden zijn door een netwerk. Alle computers zijn voorzien van gebruikersprofielen, waardoor gebruikers alleen toegang hebben tot de programma’s en bestanden die voor hen bestemd zijn. Elke bouw in de school heeft de beschikking over een computerhoek. Ook heeft elke groep een eigen klassencomputer. De school is aangesloten op internet. Sinds 2015 is er ook draadloos internet. De computers worden vooral gebruikt ter ondersteuning van taal, rekenen, lezen, wereldoriëntatie en als informatiebron. Alle groepen zijn voorzien van digitale borden. Deze worden gebruikt voor de lessen, maar ook bij presentaties van leerlingen.

Vanaf schooljaar 2017-2018 worden in de bovenbouw klassikaal Notebooks gebruikt. Deze rouleren in de verschillende groepen. Vooral voor de wereldoriënterende vakken en het onderzoekend leren worden deze devices gebruikt.

Aula
Deze ruimte wordt voor allerlei doeleinden gebruikt. De musical voor groep 8 wordt daar opgevoerd, maar ook vieringen, voorstellingen en presentaties worden in de aula georganiseerd.