Schoolplan

Het schoolplan zien wij in de eerste plaats als een document met een interne functie voor directie en team om richting en overzicht te bieden m.b.t. de verdere ontwikkeling van onze school in de komende vier jaar.

In dit plan leggen we vast welke beleidskeuzen we als school hebben gemaakt, waar we in deze planperiode aandacht aan zullen besteden en (verder) aan gaan werken. Zowel op onderwijskundig gebied als op personeelsgebied.

Daarnaast willen we ons met dit schoolplan verantwoorden naar de inspectie van het onderwijs, naar ons bestuur en natuurlijk naar de ouders van onze leerlingen.

Kwaliteitszorg neemt een belangrijke plaats in binnen onze school. In dit schoolplan is dan ook een apart hoofdstuk opgenomen over de manier waarop we de kwaliteit van ons onderwijs willen waarborgen.

REH schoolplan 2015-2019