Het schoolgebouw

In de zomer van 2018 is de school grondig verbouwd. Er zijn nieuwe plafonds met LED verlichting en nieuwe vloeren aangebracht. Alles is geschilderd, opgeknapt of vernieuwd. Er is een grote keuken met kookeiland geplaatst, waar bij lessen of door de BSO gebruik van kan worden gemaakt.

Groepslokalen
Onze school heeft negen klaslokalen, waarvan acht lokalen door de groepen worden gebruikt.
Het negende lokaal is BSO lokaal van Kwest en wordt daarnaast gebruikt voor allerlei schoolzaken, zoals de Klimopgroep, het overblijven en het geven van lessen in kleine groepjes.

Speellokaal
In dit lokaal worden de gym- en spellessen van de groepen 1-2 gegeven. Tevens zijn hier spellessen wanneer de kleuters door regen niet naar buiten kunnen gaan. Regelmatig maken ook de andere groepen gebruik van dit lokaal.

Computerfaciliteiten
De school heeft computers die met elkaar verbonden zijn door een netwerk. Alle computers zijn voorzien van gebruikersprofielen, waardoor gebruikers alleen toegang hebben tot de programma’s en bestanden die voor hen bestemd zijn. Elke groep heeft een aantal klassencomputers. Sinds schooljaar 2018-2019 worden in de groepen klassikaal Notebooks gebruikt. Vooral voor de wereldoriënterende vakken en het onderzoekend leren worden deze devices gebruikt.

Bibliotheek op school
In 2019-2020 is de school gestart met de bibliotheek op school. Op een centrale plaats in de school kunnen de leerlingen boeken lenen en lezen in de groep. De leerlingen maken op hun eigen niveau keuze voor een boek. De bibliotheek is altijd voorzien van de nieuwste boeken.

Aula
Deze ruimte wordt voor allerlei doeleinden gebruikt. De musical/film voor groep 8 wordt daar opgevoerd, maar ook vieringen, voorstellingen en presentaties worden in de aula georganiseerd.